Gheorghe Piperea, comentariu de coșmar pentru Bogdan Olteanu: Am de gând să accept

Avocat-Gheorghe-Piperea
Avocat-Gheorghe-Piperea

Bogdan Olteanu a fost reținut pentru trafic de influență și va fi prezentat, vineri, Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat acest subiect.

"Va marturisesc ca am savurat un pic momentul. Stiu, suna rautacios, dar nu cred ca va veti supara niciunul dintre voi, cei pe care Bogdanel v-a urat si v-a dispretuit. Si, in plus, cred ca am dreptul sa ma bucur un pic - individul, alaturi de camarila de la BNR a dlui Isarescu, a pus umarul la inlaturarea mea de la conducerea UNPIR (nota : nu ii duc dorul acestei pozitii, ma simt mult mai bine acum decat atunci), iar pe nevasta-mea au persecutat-o si au degradat-o pe motiv de legaturi periculoase cu mine, cosmarul bancilor delincvente (pentru asta urmeaza sa introduc plingeri penale). Ce, credeati ca nu au fost pagube/victime colaterale in razboiul nostru cel de toate zilele?

Am sa mai adaug un rautacism: se prea poate ca, in dosar, sa dobandesc calitatea de aparator al uneia dintre persoanele implicate. Am de gand sa accept mandatul, desi nu sunt chiar specialist in penal, doar pentru a vedea dosarul si doar pentru a-l face pe Bogdanel sa ma priveasca in ochi si sa isi intipareasca figura mea de cosmar in minte pentru urmatorii ani de asteptare a liberarii conditionate", a zis Gheorghe Piperea.

"Retinerea dlui Bogdan Olteanu deschide o cutie a Pandorei, consecintele fiind incalculabile in acest moment.

In primul rand, va trebui anchetat modul in care a fost ales un politician, fara studii economice si cu studii juridice precare, in functia de vice-guvernator al BNR, fiind transformat, peste noapte, in tehnocrat. Fara acceptul dlui Isarescu, acest lucru nu s-ar fi intamplat.

In al doilea rand, desi fapta de care e acuzat dl Bogdan Olteanu este anterioara mandatului sau la BNR, deci nu ar trebui sa aiba imunitate pentru ea, sunt foarte probabile si alte fapte in timpul mandatului.

In al treilea rand, denuntul lui Vantu va face posibile si alte multe denunturi.

[citeste si]

In al patrulea rand, si asta e cel mai important dintre toate cele de mai sus : daca am inteles eu bine ce a facut Vantu, imi rezulta ca Bogdan Olteanu este unul dintre crapii pe care Vantu ii prinsese in carlig si ii tinea la apa pentru a se folosi de ei la nevoie.

In alta ordine de idei, consecintele pentru institutia denumita pe nedrept BNR (in fapt, aceasta institutie finantata din banii nostri s-a transformat in Agentia Nationala pentru Protectia Bancilor si in agentul lor comercial) sunt majore.

PS Acord tuturor prezumtia de nevinovatie. Dar nu despre asta e vorba, ci despre etica si despre credibilitate. Din acest punct de vedere, dl Olteanu, dl Isarescu, vocile BNR de care nu mai scapam ca de raie, toti sunt vinovati. Se impun demisii de urgenta", a mai scris avocatul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel