Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei a 14-a în Liga 1

 Foto: Pexels
Foto: Pexels

Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul etapei a 14-a în Liga 1.

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat, la finalul etapei a 14-a din Liga 1, echipa ideală a rundei. Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul celui mai bun 11 al etapei, care are în componență trei jucători de la Sepsi OSK, dar și pe Andrei Ivan, performerul rundei, marcator a patru goluri.

Echipa ideală a etapei a 14-a:

Portar
Sorin Mogoșanu (FC U Craiova 1948 / 28 de ani) - Titularizat de Flavius Stoican, a făcut un meci mare, salvând un punct pentru craioveni.

Fundaşi

Damien Dussaut (Farul / 26 de ani) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri reuşite de dobrogeni în acest sezon.
Paulo Vinícius (FCSB / 37 de ani) - O nouă prestaţie fără greşeală în dreptul unuia dintre cei mai buni jucători străini prezenţi în ultimii ani în Liga 1.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - Căpitanul covăsnenilor a înscris pentru a doua oară în ediţia curentă, ajungând la 27 de goluri în 154 de meciuri disputate în Liga 1.
Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Liderul clujenilor a urcat des în atac, punând multe probleme adversarilor.

Mijlocaşi

Doru Popadiuc (Chindia / 26 de ani) - Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă. Transferul său la gruparea târgovişteană se dovedeşte a fi o mutare inspirată.
Dan Nistor (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A dirijat jocul oltenilor, care au bifat a cincea victorie consecutivă în campionat.
Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) - A făcut cel mai bun meci pe prima scenă. A marcat de două ori şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni.

Atacanţi

Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani) - A marcat golul care le-a adus clujenilor toate cele trei puncte. A fost a 31-a reuşită din contul său în Liga 1.
Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - A înscris de patru ori, performanţă reuşită ultima oară pe prima scenă din România de către George Ţucudean, în urmă cu patru ani, pe 30 septembrie 2017, în partida Viitorul - Poli Iaşi 5-2.
Anass Achahbar (Sepsi OSK / 27 de ani) - A contribuit la victoria echipei sale cu două pase decisive. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.

Antrenorul etapei

Gheorghe Hagi (Farul / 56 de ani - FOTO) - Constănţenii au izbutit o victorie importantă, asta deoarece a fost reuşită pe terenul uneia dintre contracandidatele la un loc în play-off.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel