Gheorghe Dincă, dus la Bucureşti. Tonel Pop: De acum, Dincă nu îşi va mai bate joc de anchetatori

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a anunţat ce se va întâmpla cu ancheta de la Caracal, după ce procurorii îl vor duce pe Gheorghe Dincă la Bucureşti. 

"Nu s-a terminat ancheta, nici partea de la casa groazei. Se pune o mică pauză, se vor pune în ordine actele, pentru că sunt multe echipe de anchetatori şi nu s-au coroborat toate probele. Fiecare a luat declaraţii şi a făcut alte activităţi procedurale. Dosarul îmi va fi prezentat şi mie după ce va fi pus la un loc. Vor începe interogatorii pe baza a ce s-a strâns până acum. Ancheta va putea fi mai temeinică, în sensul în care vor fi audiate mai multe persoane, inclusiv Dincă. Parchetul va avea posibilitatea să îl pună în dificultate pe Dincă având mai multe probe decât la început. În funcţie de aceste lucruri, se va reveni la casa groazei, inclusiv cu alte căutări, dar mai punctual şi mai aplicat. Interogatoriul se va desfăşura la Bucureşti, probabil, dar asta nu înseamnă că acea casă va fi lăsată de izbelişte. Dincă va fi supus şi la testul poligraf, dar numai dacă el doreşte. Acest test nu este probă la dosar şi nici  nu poate fi obligatoriu. Dacă Dincă nu va dori, nu poate nimeni să îl oblige. Există dificultăţi chiar dacă el ar accepta, pentru că dacă are anumite afecţiuni, nu va putea face testul şi va fi refuzat de psihologul care trebuie să facă testul. La fel şi dacă are afecţiuni psihice. Cred că în acest moment domnul Dincă nu îşi va mai bate joc de anchetatori", a declarat Tonel Pop la Antena 3. 

Familiile victimelor, urmărite, familia lui Dincă, ignorată

"Nu am înţeles sub nicio formă, şi am să cer CSM-ului şi Parchetului să fie evaluat cât din fondul acestei anchete a fost consumat pe supravegherea familiei, traseului, etc, şi cât pentru infractori, posibili complici şi familia Dincă. Din indiciile mele, tot ce înseamnă victime sunt supravegheate, numai elicoptere nu zboară pe deasupra caselor lor, iar în ceea ce îi priveşte pe cei din familia Dincă nici nu le sunt cunoscute telefoanele", a mai spus Tonel Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel