Gest revoltător al șoferului care a lovit mortal cinci persoane într-o staţie de autobuz

Şoferul care a intrat luni cu maşina într-un grup de persoane ce se aflau într-o staţie de autobuz din Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit, a consumat droguri, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă, dr. Mihail Iugulescu.

'A fost testat pentru alcoolemie şi pentru droguri şi a ieşit pozitiv la testarea pentru droguri. Noi în zona Brăila-Galaţi facem doar alcoolemie la noi în laborator, astfel încât probele pentru droguri vor fi trimise la Bucureşti, la Institutul de Medicină Legală pentru toxicologie. La analizele care se fac cu bateria de teste UPU, testul pentru droguri a ieşit pozitiv pentru sânge şi urină. Noi avem aici bandeletele care arată că testele sunt pozitive', a declarat dr. Iugulescu.

El a spus că respectivul şofer, în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat, în cursul anului trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu o criză de epilepsie, dar a ţinut să precizeze că nu cunoaşte dacă acesta este luat în evidenţe ca epileptic sau dacă ia vreun tratament în acest sens.

[citeste si]

'Persoana în cauză a avut în cursul anului trecut o prezentare la noi, la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu o criză de epilepsie. Asta înseamnă că, probabil, ia tratament. Eu am încercat să discut cu el imediat după accident, dar era şocat. Nu am reuşit să obţin de la el amănunte că ar fi făcut sau nu o criză de epilepsie. Nu cunoştea circumstanţele accidentului, dar faptul că el e un pacient care are aşa ceva în antecedente, ridică şi supoziţia asta, dacă nu cumva la volan s-a produs o criză de epilepsie şi a pierdut controlul în urma acestui fapt. Nu avem informaţii că s-ar afla în baza de data a medicului de familie cu epilepsie', a completat dr. Iugulescu. În ceea ce priveşte şoferul care a produs accidentul, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor, a declarat pentru AGERPRES că 'nu există la dosar o adresă oficială care să demonstreze că ar fi diagnosticat cu epilepsie'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel