George Soros, agresat fizic de o fostă iubită. I-a sărit aparatul auditiv

George Soros
George Soros

Miliardarul american de origine ungară, George Soros, a fost atacat şi lovit în zona capului de o fostă iubită, în timpul audierilor ce au avut loc marţi în cadrul unui proces intentat de aceasta miliardarului. Agresoarea lui George Soros este actriţa braziliană Adriana Ferreyr, împotriva căreia Martin Singer - avocatul miliardarului - a depus plângere în legătură cu faptele de agresiune.

[caption id="attachment_368021" align="alignleft" width="310"] foto: Telegraph[/caption]

Adriana Ferreyr s-a înfuriat în timpul audierilor, pe motiv că nu i-a fost permis să înregistreze video depoziţia lui George Soros, transmite Daily Mail, potrivit Mediafax.

Acuzat de vătămare corporală și provocare de "traume emoționale"

În vârstă de 83 de ani, George Soros, a fost dat în judecată în 2011 de fosta lui iubită, în vârstă de 30 de ani, care îl acuză de vătămare corporală şi îi solicită despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Actriţa de telenovele Adriana Ferreyr susține că miliardarul a pălmuit-o şi a încercat să o sugrume în timpul unei altercaţii pe tema unui apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari, situat în Manhattan, New York.

Conform spuselor acesteia, George Soros nu şi-a respectat promisiunea de a-i dărui respectivul apartament din Manhattan. Ea solicită despăgubiri, pentru că omul de afaceri i-ar fi "provocat intenţionat traume emoţionale" în timpul conflictului declanşat după ce miliardarul a informat-o că va oferi acel apartament actualei sale soţii, Tamiko Bolton, cu care s-a căsătorit în 2013.

I-a sărit aparatul auditiv

În plângerea depusă vineri în instanţă de avocatul Martin Singer se arată că Adriana Ferreyr a început să strige în timpul audierilor de marţi că Soros este "un ticălos nenorocit". Ulterior, brazilianca s-a năpustit asupra omului de afaceri şi l-a lovit în zona capului atât de puternic, încât acestuia i-au sărit din urechi căştile de amplificare a sunetului pe care le purta.

În clipa în care avocatul Martin Singer a încercat să o calmeze, actriţa s-a întors şi l-a pălmuit pe acesta, lovindu-i ochelarii, care ulterior au căzut pe podea. Un alt bărbat care a sărit în ajutor, Jose Santos, a fost de asemenea pălmuit de către Adriana Ferreyr şi lovit în zona tibiei, potrivit declaraţiilor lui Martin Singer.

La finalul încăierării, Adriana Ferreyr a lovit şi braţul propriului său avocat, William Beslow, după care a părăsit în grabă sala de judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel