Cum se termină Game of Thrones? George R. R. Martin, dezvăluire

Game of thrones
Game of thrones

Scriitorul american George R. R. Martin, autorul seriei literare "A Song of Ice and Fire", care stă la baza serialului "Game of Thrones", a dezvăluit că nu cunoaşte modul în care se va încheia această producţie de televiziune realizată de postul HBO, informează site-ul cotidianului Le Figaro. 

Serialul "Game of Thrones" va reveni pe micile ecrane pe 14 aprilie cu ocazia ultimului sezon al său, cel de-al optulea. Autorul romanelor pe care se bazează acest serial fantasy mai are de scris încă două romane din seria "A Song of Ice and Fire", ale căror titluri vor fi "The Winds of Winter" şi "A Dream of Spring". După un trailer spectaculos al celui de-al optulea sezon din "Game of Thrones", lansat săptămâna trecută, şi după declaraţiile unor actori principali din distribuţie, care au făcut dezvăluiri despre culisele scenei ce prezintă bătălia finală din acest serial TV extrem de popular, a venit rândul scriitorului George R.R. Martin să vorbească public despre ultimul sezon al producţiei TV. 

Seria romanelor a debutat în urmă cu 23 de ani



George R.R. Martin a publicat deocamdată cinci romane în seria "A Song of Ice and Fire", care a debutat în urmă cu 23 de ani. Într-un interviu acordat pentru Entertainment Weekly, celebrul scriitor a fost invitat de jurnalistul James Hibberd să îşi exprime sentimentele pe care le are în legătură cu faptul că serialul se va încheia înainte se publicarea ultimelor două cărţi ale sale în această serie. 

"Am sentimente împărţite legate de acest lucru. Însă a fost o aventură incredibilă. Şi aproape în totalitate reuşită. Evident, mi-ar fi plăcut să pot să termin aceste cărţi mai devreme, pentru ca serialul să nu fie nevoit să meargă mai departe fără mine. Nu am anticipat acest lucru", a declarat George R. R. Martin. 

Scriitorul lucrează la volumul VI



În prezent, scriitorul american lucrează la următorul volum - al şaselea - din această saga literară şi a dezvăluit că nu cunoaşte modul în care se va încheia producţia televizată: "Nu am citit scenariul ultimului sezon şi nu am putut să merg pe platourile de filmare pentru că am lucrat la romanul 'The Winds of Winter'". Există şanse foarte mari ca finalul serialului TV să fie complet diferit de modul în care se vor încheia cărţile scrise de George R. R. Martin în această serie literară. 

Totuşi, romancierul american este la curent cu anumite aspecte din sezonul final: "Cunosc anumite lucruri. Însă ei (producătorii show-ului TV, n.r.) şi-au imaginat multe arce narative cu personaje minore. M-au depăşit deja de mai mulţi ani, deci ar putea să existe divergenţe importante (între intriga cărţilor şi cea a serialului, n.r.)". 

Vezi şi: Candidaturi şoc la europarlamentare. Guşă: Amenințare directă...

Zodia cu AVANTAJ până pe 17 martie. Astrolog: De aici vine susținerea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel