EXCLUSIV  Zodia cu AVANTAJ până pe 17 martie. Astrolog: De aici vine susținerea

 Horoscop
Horoscop

O zodie, în perioada 11-17 martie, va avea parte de zile interesante. Vin schimbări, având parte și de un avantaj.

„E o săptămână interesantă, din punct de vedere profesional. Chiar dacă oscilați, aveți anumite nuanțe care nu se leagă cum trebuie, pentru că luni și marți vor fi două zile delicate, chiar și din punct de vedere al sănătății - mă refer la consum emoțional -, nu trebuie să vă consumați în interiorul dumneavoastră.

Va trebuie să fiți atenți la calcule, la tot ceea ce înseamnă raporturi și relații cu superiorii dumneavoastră. Veți avea suportul partenerei/partenerului de viață. De aici, va veni susținerea pe întreg intervalul 11-17 martie. Vă va avantaja", a spus astrologul Ioan Burculeț, în emisiunea pe care o realizează la DCNews.

„Vor avea loc niște schimbări legate de segmentul profesional. Ele sunt de bun augur. Chiar dacă unele persoane de la locul de muncă – că e vorba de un superior sau de un coleg - s-ar împotrivi, lucrurile, deoarece Neptun, Mercur sunt prezente în casa 10, segment profesional, veți fi avantajat, astfel încât să fie soluționate aceste aspecte.

Va fi o săptămână în care vă veți focusa. Doar că trebuie să fiți atenți când semnați documente care au legătură cu bani, pentru că aici situația ar putea să fie oscilantă, mai ales miercuri, joi și vineri", a precizat specialistul în astrologie. Este vorba despre Gemeni.

VEZI ȘI: Astrologul Burculeț, previziuni la început de săptămână. ZODIA favorizată


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel