Galaţi: Tânăr pe bicicletă, rănit pe trecerea de pietoni de maşină

Un tânăr de 22 ani, din Galaţi, aflat pe bicicletă, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din localitate, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa pe marcajul pietonal, şoferul părăsind locul accidentului, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi că pe o stradă din municipiul Galaţi a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o bicicletă. Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 25 ani, din Galaţi, aflat la volanul autoturismului a circulat pe strada respectivă şi la intersecţia cu o alta a acroşat un tânăr, de 22 ani, care, pe bicicletă, traversa pe marcajul pietonal pe culoarea verde a semaforului electric, pe sensul său de mers.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto care, iniţial, a plecat de la locul accidentului, s-a prezentat câteva ore mai târziu la sediul poliţiei, unde a fost testat alcoolscopic şi s-a stabilit că nu consumase alcool. Poliţiştii efectuează cercetări în această cauză pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel