Gai Assulin (Poli Iaşi) - Abia aştept să-mi dovedesc calităţile

Fotbalistul Gai Assulin, cu dublă cetăţenie, israeliană şi spaniolă, a fost prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă, la Politehnica Iaşi, grupare cu care a semnat un contract pe doi ani şi unde speră să-şi poată dovedi calităţile cât mai repede.

"Sunt foarte bucuros să mă aflu, aici, am jucat la multe cluburi în cariera mea, dar aici e o nouă provocare pentru mine pentru a-mi arăta talentul. Vreau să fac tot ce pot pentru a ajuta echipa pentru a ne îndeplini obiectivul la finalul sezonului, Mă bucur să mă aflu aici. Nu ştiu dacă sunt pregătit sută la sută, poate în două-trei săptămâni voi fi apt, voi munci mult pentru asta. Nivelul e bun în campionatul românesc, am văzut câteva meciuri. Pentru mine totul este foarte bine aici, am fost primit bine, echipa încearcă să joace fotbal de calitate şi eu aia aştept să-mi dovedesc calităţile", a declarat Assulin.

În vârstă de 28 de ani, Assulin a fost legitimat la mai multe grupări din Europa, dintre cele mai renumite fiind FC Barcelona şi Manchester City, la care nu a apucat însă să evolueze.

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Mihai Teja, a declarat că va încerca să-i resusciteze cariera lui Assulin: "Încercăm să luăm jucători ca şi Gică Hagi, jucători care au talent, pe care să încercăm să-i resuscităm să-i ducem la un nivel cât mai bun. Am văzut la ce nivel a fost acum câţiva ani, ne dorim să ajute cât poate de mult echipa".

Referitor la partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Mihai Teja a afirmat că echipa sa va aborda meciul la victorie, dorind să schimbe astfel atitudinea jucătorilor săi.

"Vom avea un meci cu o echipă bună, Sepsi stă foarte bine în teren, au cele mai puţine goluri primite. Asta înseamnă mult, că este o echipă bine organizată. Noi trebuie să mergem ca la fiecare meci să câştigăm cele trei puncte. Ca şi atitudine cred că Iaşi a fost cu gândul numai la victorie şi în continuare vom merge pe această mentalitate. Eu cred că trebuie schimbată mentalitatea de a fi o echipă mică, ci să se bată cu orice adversar. Trebuie să mergi să te baţi cu fiecare echipă", a mai spus Teja.

Partida Politehnica Iaşi - Sepsi Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 18:00, la Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel