Gâdea, acuzat că a fost la chermeza lui Dragnea. Unde era, de fapt, realizatorul Antena 3 - foto

Scutaru Cristina / 15 mai 2019 / 21:38 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gadea, alaturi de mai multe persoane, participa la mitingul 'Libertatea presei in pericol' organizat de SC Antena 3 SA in Piata Constitutiei din Capitala
Descriere foto: Mihai Gadea, alaturi de mai multe persoane, participa la mitingul 'Libertatea presei in pericol' organizat de SC Antena 3 SA in Piata Constitutiei din Capitala

Mihai Gâdea a fost întrebat de fiul disidentei comuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, în direct, la Antena 3, dacă a fost la o chermeză cu mici, pe 7 mai, cu Liviu Dragnea.

Fiul disidentei comuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, l-a întrebat pe Mihai Gâdea dacă a fost la o chermeză cu Liviu Dragnea.

"Anul trecut, pe 7 mai, nu mă uitam la televizor, era ziua când mama a fost înmormântată. Mi s-a spus că, în acea seară, ați fost la chermeza pe care a organizat-o Liviu Dragnea cu mititei în grădina lui. Este adevărat?", a zis fiul disidentei comuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, la Antena 3.

"Nu am fost niciodată la nicio chermeză organizată de Liviu Dragnea și nici de alți politicieni în general. Dacă a fost vreo chermeză pe 7 mai, de care de altfel nu-mi aduc aminte, sigur nu am fost acolo. Cine v-a dat informația v-a dat-o în sens manipulator. Nu am participat la nicio chermeză nici cu mititei, nici fără mititei. Nu am fost la nicio chermeză organizată nici de PSD, cu atât mai puțin organizată de Liviu Dragnea. Cineva împrăștie informații care nu au nicio legătură cu adevărul. Este foarte simplu de verificat. Se iau imaginile și se verifică. Sub cuvânt de onoare vă spun că nu am participat la nicio chermeză", a replicat Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: Val Vâlcu: Sunt 100% de acord cu Klaus Iohannis

 

Pe 7 mai 2018, Mihai Gâdea a fost în direct la Antena 3. Emisiunea din acea seară poate fi urmărită pe Antena Play - https://antenaplay.ro/sinteza-zilei/TuoRZqZgO4c.

(w670) Mihai Gâd

 

EXCLUSIV GRĂTAR la DRAGNEA. Conversația care NU s-a dat la televizor-VIDEO

 

Singura informație reală este că 7 mai 2018, Liviu Dragnea a dat mici la sediul PSD, unde a venit și Bogdan Lungu, internautul care a pierdut pariul cu liderul social-democrat și a adus o nevetă de bere, fără nicio legătură cu Mihai Gâdea.

VEZI ȘI:  Mihai Gâdea: Nu am fost la nicio chermeză cu Dragnea!Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27