EXCLUSIV  GRĂTAR la DRAGNEA. Conversația care NU s-a dat la televizor-VIDEO

gratar la dragnea
gratar la dragnea

În timp ce Dragnea se ținea de cuvânt și îi dădea mici lui Bogdan Lungu, în fața sediului PSD era gălăgie și puteai vedea adevărate 'lupte', de opinie, între susținătorii coaliției de guvernământ și protestatari.

"Grătar la Dragnea" a fost un eșec din următorul punct de vedere: deși, la evenimentul creat pe Facebook, și-au anunțat prezența câteva mii de oameni, surpriză: în fața sediului PSD s-au adunat aproximativ 50-60 persoane, dintre care foarte puțini tineri și mai mulți oameni în vârstă.

Petiția "Fără penali în funcții publice"

Protestatarul Ene Ion, un domn cu părul alb, strângea semnături pentru petiția "Fără penali în funcții publice". Striga că nu mai putem fi conduși de oameni pătați. L-a invitat chiar și pe Liviu Dragnea să semneze, dar nu a avut succes. Printre protestatarii aflaţi în faţa sediului PSD s-a numărat şi Mălin Bot care a solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

În fața sediului PSD erau și susținători ai coaliției de guvernământ, motiv pentru care nu a mai fost decât un pas până la contraziceri pe teme politice.

 (w670)

"Gândiți-vă la viitorul nepoților dumneavoastră! Ce vreți să se întâmple cu ei? Vreți să plece din țară din cauza unor infractori?", a zis Ene Ion.

"Europa e liberă. Lasă-i, bre, să plece!", i-a răspuns un susținător al PSD.

"Nu pot să-i las! Nu mă lasă inima! Nu mă lasă sângele meu de român", a replicat Ene Ion.

"Ești rău și mata!", a venit răspunsul.

"Treziți-vă odată! Veți fi tras la răspundere de copiii și nepoții dumneavoastră! Vor spune: 'tataie, puteai să faci mai mult pentru mine, dar nu ai făcut!' Vor pleca în țări străine să fie slugile altora pe 1000 de euro pe lună, bani pe care puteau să îi ia în țara lor sfântă unde s-au născut lângă dumneavoastră și au primit educație!", a continuat Ene Ion.

"Băsescu ce a făcut? Unde e flota românească?", s-a auzit din mulțime.

VEZI ȘI:  EXCLUSIV  Taximetrist susținător al lui Dragnea, AMENDAT la PSD-VIDEO

Pace cu Liviu Dragnea

(w670)

O doamnă, cu un trandafir roșu la ureche, venită cu trenul din Teleorman, spunea că a sosit să facă pace cu Liviu Dragnea. Avea în mână două farfurii de plastic și zicea că ar fi vrut să bea și să mănânce mici cu liderul PSD. "Vreau să facem pace pentru că Liviu Dragnea nu este om rău! Îi are pe toți la mână. Eu am fost profesoară în Teleorman timp de 33 ani", a zis femeia.

VEZI ȘI:  EXCLUSIV Dragnea - protestatar, campanie: Au căzut în propria capcană

Evenimentul s-a desfășurat pe muzică de "PSD, ciuma roșie", alte lozinci strigate din toți plămânii și înjurături, toți crezând că au dreptate.

Fiecare cu treaba lui la protestul din fața sediului PSD

 (w670)

Și pentru că tot era rost de vizibilitate, niște domni cu un copilaș au venit cu pancarte, în fața sediului PSD, pe care scria: "CARNEA E CRIMĂ", "DE CE IUBIM CÂINELE, DAR MÂNCĂM PORCUL? TOATE ANIMALELE SIMT DURERE, PLĂCERE, FRICĂ ȘI BUCURIE", "ELIMINAȚI DIN GRĂDINIȚE PRODUSELE CANCERIGENE". Fiecare era în filmul lui, în timp ce adevăratul eveniment se desfășura înăuntru, departe de ochii protestatarilor.

Ce mi s-a părut interesant este faptul că după ce Bogdan Lungu a băut o bere cu Liviu Dragnea, la ieșire, nu a fost înverșunat. Într-adevăr, a zis că nu a mâncat mici pentru că nu mănâncă, în general, mici de la PSD. "Dacă mă găseam cu Dragnea la restaurant și spunea: 'hai, bă, să bem o bere și să mâncăm doi mici, mâncam, dar de la PSD, nu!'. Liviu Dragnea a băut bere din berea mea. A apreciat gestul meu. A zis că dacă mai sunt un milion ca mine e bine. Liviu Dragnea mi s-a părut un om normal, a vorbit normal", a spus Bogdan Lungu după ce președintele PSD și-a îndeplinit promisiunea cu micii.

VEZI ȘI:  Dragnea - Pieleanu: Adevărul despre micii de la PSD

Cine a câștigat și cine a pierdut după evenimentul "Grătar la Dragnea", trageți dumneavoastră concluziile.

Iată mai multe fotografii realizate de reporterii DC News din fața sediului PSD:

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel