EXCLUSIV  Dragnea - protestatar, campanie: Au căzut în propria capcană

”Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere! Bă, livache, bro, fă un selfie și fă-mi în ciudă! Du-te dracu de troll”. Așa a început totul. 

Liviu Dragnea a făcut selfie, relaxat, zâmbind și l-a întrebat: ”Cum rămâne cu berea”. Protestatarul a adus astăzi berea la sediul PSD din București. 

EXCLUSIV  Taximetrist susținător al lui Dragnea, AMENDAT la PSD-VIDEO

Liviu Dragnea l-a așteptat cu micii. 

Campanie sau nu, un lucru e sigur: Liviu Dragnea a fost în centrul atenției. Jurnaliștii s-au îngrămădit la sediul PSD, unde l-au filmat pe liderul social-democrat. L-a primit deschis și destins la discuții pe protestatar, semn că există o linie de comunicare chiar și între PSD și #rezist, una la bere și mici. 

Unii spun că e campanie de imagine. Oricum ar fi, Dragnea a profitat de o critică și a generat o campanie de imagine acum foarte apreciată. Se vorbește chiar despre lansarea în cursa pentru alegerile prezidențiale. 

Dragnea, bătălie câștigată

Jurnalistul Val Vîlcu a comentat, pentru DCNews: ”Protestatarul nu avea ce să facă. Opoziția, #rezist țin acest duel la nivel verbal, ca să-l țină cald. Dragnea a intrat în jocul lor și nu a lăsat loc de întors. Odată lansată invitația, dacă nu venea părea laș, pe principiul `numai gura de el`. Odată venit, protestatarul nu putea avea un comportament urât, aplicând regula reciprocității. Neputând să-l huiduie, i-a făcut un bine lui Liviu Dragnea. Președintele PSD, în această scenă politică, a avut rol de gazdă, l-a așezat pe invitat la masă și l-a servit cu mici pe el și pe jurnaliști. Dragnea a răspuns provocării și protestatarii au căzut în propria capcană, pentru că ori nu veneau și picau ca lași, ori au venit, așa cum a venit bărbatul respectiv, care nu putea să-l atace pe Dragnea. E o bătălie câștigată”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel