Dragnea - Pieleanu: Adevărul despre micii de la PSD

Dragnea - Pieleanu: Adevărul despre micii de la PSD
Dragnea - Pieleanu: Adevărul despre micii de la PSD

Marius Pieleanu a rămas surprins de Liviu Dragnea, președintele PSD, în contextul micilor dați la sediul PSD pentru protestatarul care a venit cu berea. 

”Am rămas plăcut surprins de Liviu Dragnea, pentru că am revăzut omul politic pe care l-am cunoscut acum aproape 20 de ani, adică gesturi normale, comportament, atitudini normale, adică așa cum trebuie să fie în fiecare zi Liviu Dragnea, pentru că asta-i calea, măcar pentru a-și reapropia electoratul pierdut și evident pentru a-și proiecta o carieră prezidențială cu reale șanse de succes. Dacă va continua așa cum a făcut astăzi, cred că sunt speranțe pentru PSD. Dacă va fi caracter izolat un astfel de eveniment și doar întâmplător, probabil că nu. Sunt convins că sfătuitorii foarte apropiați sau poate chiar domnia sa însăși a ajuns la concluzia că asta-i calea. Acesta e Liviu Dragnea, omul extrem de amabil și de diplomat totodată.” a spus sociologul Marius Pieleanu

[citeste si] 

Despre micii de Salcia

Liviu Dragnea a adus micii de la fiul său

”Micul de Salcia e foarte des întâlnit în Teleorman și e foarte bun”, a precizat Marius Pieleanu, care a adăugat că ”mama mea, când mă duc la Alexandria, îmi cumpără mici de la Salcia, sunt foarte buni și foarte cunoscuți”. 

Câștig mare pentru Dragnea

”PSD nu poate să vină cu un alt profil de potențial președinte decât unul de origine timpurie a social-democrației românești post-decembriste, adică unul dintre noi pentru noi. Astăzi, Liviu Dragnea a apărut că este un om dintre ei, că este la fel ca cei 3 milioane și jumătate de votanți social-democrați. Este un câștig mare și important pentru Liviu Dragnea” a mai spus Marius Pieleanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel