"Grătar la Dragnea". Șeful PSD, un nou pariu: Mă CEARTĂ destul Iohannis

Dragnea - protestatar
Dragnea - protestatar

Bărbatul care a făcut un pariu pe facebook cu Liviu Dragnea a ajuns la sediul PSD cu o navetă de bere. El s-a plâns șefului PSD de creșterea dobânzilor la credite. La rândul său, Dragnea a spus că este sătul de câte ori l-a certat președintele Klaus Iohannis. 

"Haideți, nu mă mai certați atât, că mă ceartă Iohannis destul," i-a spus Liviu Dragnea bărbatului cu care a băut o bere. 

Bărbatul a spus că nu dorește să mănânce mici, dar a vrut să se țină de cuvânt și să aducă naveta de bere la sediul PSD. Acolo, el i-a propus un nou pariu:

"Facem un alt pariu? Pe numărul de kilometri de autostrăzi. Dar să facem un pariu pe o autostradă pe care se poate circula, nu proiecte sau alte studii," a spus bărbatul.

"Știți cum facem? Pregătiți o listă cu propuneri de genul acesta și eu vă răspund dacă se poate face sau nu. Eu zic că o sa facem și autostradă," a spus Liviu Dragnea.

Pariul pierdut 

Reamintim că Liviu Dragnea a pus un pariu cu un urmăritor al său de pe facebook, pe tema mesajelor postate pe facebook. Bărbatul din Galați l-a provocat pe șeful PSD să își facă un selfie, să demonstreze că el este cel care postează mesaje pe contul de socializare. Asta după ce, Liviu Dragnea a postat o fotografie și un mesaj în care arăta că nu poate plăti taxa de pod prin sms. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel