Gabriela Prisăcariu, glumă de față cu Dani Oțil pe seama Mihaelei Rădulescu

Dani Oțil / captură foto „Neatza cu Răzvan și Dani”
Dani Oțil / captură foto „Neatza cu Răzvan și Dani”

Dani Oțil vine în juriul iUmor.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea un coleg nou de juriu. Dani Oțil va fi juratul-surpriză din cea mai nouă ediție iUmor, după cum s-a arătat în promo-ul difuzat la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezonul 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. În cea mai nouă ediţie iUmor, Dani Oțil va avea parte și de roast.

După cum s-a arătat în promo, la un moment dat, în cadrul emisiunii, va apărea și Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, care va face o serie de glume la adresa acestuia:

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui...”

„Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco...”

Telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție și experiența lui Dani Oțil în postura de jurat iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și / Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, în același restaurant cu Andra și Măruță: Nu știau că sunt în baie, i-am auzit

Dani Oțil, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a povestit, în februarie, o întâmplare care a avut loc în perioada în care forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu.

„Îmi aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant, la o masă, mâncam, beam. (...) Poate la un podcast la Măruță mă întreabă despre asta. Toată lumea știe restaurantul. Măruță și cu Andra, la o masă lângă, erau deja împreună de ceva timp. (...) S-a uitat așa de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile tip găini, știi? Găinile nu se pot lua în brațe, au aripile invers. Și o parte din acest grup - îți dai seama că nu eu cu Cătălin - s-a îmbrățișat așa mai mult: hei, te pup. Dar nu se luau în brațe, mai mult așa din aripi. Mie nu-mi plac aceste apropieri, în general.

Mihaela a intrat la baie și noi toți așteptam la intrare. Am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal. Mi s-a părut normal, nu ne-au mai văzut oamenii. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși, ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud. Prima remarcă a fost: Băi, dar Mihaela e înaltă... cu piticul ăla... ce o fi văzut la el... Nu sunt pitic, sunt de dimensiuni normale. (...) Mi-a rămas asta în minte, bine, au fost mai multe răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță”, a spus Dani Oțil. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel