Gabriel Oprea susține introducerea unui stagiu de voluntariat în armată

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea, în interviul de la DC News, a atins și subiectul trecerii la un stagiu de voluntariat în armată, infirmând informația potrivit căreia Guvernul vrea să introducă armata obligatorie.

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a declarat, marți, că va susține un stagiu de voluntariat în armată. "Tinerii care dovedesc și un spirit patriotic în acest context, care doresc să facă armata, statul să-i recompenseze prin scutirea de taxe,  impozite sau alte forme de cointeresare.

S-au făcut sondaje care au scos în evidență că foarte mulți tineri vor să se pregătească pentru a deveni bărbați, din respect pentru armată, pentru ei și vor să facă armata. Susțin total revenirea la această formă, atenție, voluntar și cu forme de recompensare din partea statului român. Ar fi vorba de câtreva zeci de mii", a declarat ministrul de  Interne, răspunzând unei întrebări despre o eventuală introducere a stagiului militar pentru tineri.  

Citește și: Gabriel Oprea, detalii de la plecarea lui Gheorghe Gherghina din Ministerul Finanțelor: Mi-am pus demisia pe masă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel