Gabriel Oprea o contrazice pe Alina Gorghiu: M-am întâlnit cu ea, Vasile Blaga și Marian Petrache

Premierul interimar Gabriel Oprea a confirmat, marți seara, că în ultimele trei săptămâni a avut mai multe întâlniri cu liderii PNL Alina Gorghiu, Vasile Blaga și Marian Petrache, precizând că întrevederile au avut loc în biroul său.

Întrebat, în emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, dacă s-a văzut în cursul zilei de marți cu Vasile Blaga, așa cum s-a vehiculat, premierul interimar a negat acest lucru.

"Cu Vasile Blaga vorbesc de prietenie, ca oameni, avem un sistem de valori apropiat. Am fost amândoi miniștri de Interne. Este un om serios. Ne-am întâlnit de mai multe ori. Astăzi chiar nu m-am întâlnit, că vă spuneam", a răspuns președintele UNPR, care a admis însă că e posibil să se vadă cu liderul liberal în zilele următoare.

Vezi și: Gabriel Oprea confirmă: Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor. "Așteptăm decizia președintelui"

Premierul interimar a adăugat că în ultimele săptămâni a avut discuții cu lideri ai PNL, cărora le-a transmis că sprijină Guvernul Ponta.

"M-am întâlnit de mai multe ori cu domnul Petrache, cu doamna Alina Gorghiu, care am înțeles că a spus că nu ne-am întâlnit. Ne-am întâlnit! Da, în ultimele trei săptămâni ne-am întâlnit. Am discutat, m-au căutat (...), ne-am văzut în biroul meu cu dânșii, îi respect. (...) Așa fac niște lideri politici civilizați, într-un context civilizat. Le-am explicat tot civilizat că îmi respect întotdeauna cuvântul dat. Cuvântul meu este dat pentru actuala coaliție de guvernare, îl sprijin pe premierul Victor Ponta și sprijin în mod onest, corect, actuala coaliție de guvernare. Consider că în actualul context de securitate e importantă continuarea guvernării lui Victor Ponta", a continuat Gabriel Oprea.

Citește și: Gabriel Oprea, de partea lui Klaus Iohannis la primul discurs ca premier interimar în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel