Gabi Tamaș, aproape de a semna cu o nouă echipă din Superligă, la 39 de ani: „Avem surprize”. Două cluburi se întrec în oferte

Gabriel Tamaș este aproape de a semna cu o nouă echipă, la 39 de ani. Fundașul se despărțise de Petrolul Ploiești în luna octombrie și e liber de contract. 

 

Gabi Tamaș a rămas fără echipă din luna octombrie, de când un conflict cu antrenorul Nae Constantin a determinat ruptura fundașului de Petrolul Ploiești.

De-a lungul carierei, Gabriel Tamaș a mai evoluat în România pentru FC Brașov, Dinamo, FCSB, Astra Giurgiu, U Cluj, FC Voluntari și Petrolul Ploiești.

Se pare că de data aceasta fundașul este pe lista de trasferuri a două cluburi din România - FCU Craiova și FC Voluntari.

FCU Craiova l-ar fi dorit pe fotbalist și în iarna trecută, când a plecat de la FC Voluntari, scrie Fanatik.

Cu toate acestea, FC Voluntari și-ar dori să îl primească înapoi pe Tamaș:

"Suntem în tratative, acum vorbim. Eu sper să reușim. Încă nu am vorbit, dar i-am zis că trebuie să stăm de vorbă astăzi.

N-am început chiar așa bine sezonul, dar pe parcurs ne-am revenit. Am avut probleme și cu accidentările, însă acum suntem bine. Ne pregătim foarte bine, mă bucur că în mare parte a rămas același lot. Vor mai veni unul, doi, chiar trei jucători și sperăm în continuare la play-off, pentru că ăsta este obiectivul nostru. 

Noi avem surprize de genul acesta (n.r - transferul lui Runar Mar Sigurjinsson) și sper să mai avem vreo două surprize de genul", a spus Florin Cernat, directorul sportiv al clubului ilfovean, înainte de sărbători. 

Petrolul Ploiești, clubul de la care Tamaș a plecat în octombrie, se află într-o situație financiară complicată. După meciul cu Rapid, din luna decembrie, Valeriu Răchită a făcut mai multe declarații despre situația echipei:

"Mă așteptam să joace Budescu de la început, dar poate că nu este pregătit fizic. Mă așteptam ca cei trei fundași centrali să fie mai siguri, au fost greșeli individuale pe care Rapid le-a transformat în gol. Încă nu găsește Nae acel mijlocaș central care să măture în fața fundașilor. Mai este un meci, ne așteaptă o iarnă dificilă din cauza situației financiare. 

Sunt datorii, sunt datorii mari nu numai la jucători, ci și la terți, plus ANAF. Nu este nimeni în spate cu putere financiară care să țină clubul pe linia de plutire. Așteptăm iarna cu îngrijorare. Dacă nu vine cineva cu bani care să plătească datoriile și să țină clubul până în vară mă tem de un dezastru. Sper să se găsească soluțiile ca clubul să supraviețuiască. 

Din ce știu, sponsorii și-au cam plătit partea lor contractuală, doar dacă vin alți sponsori noi și puternici... altfel nu văd o situație clară. Petrolul 52 este un ONG, nu poate intra în insolvență. Dacă intră în incapacitate de plată, se dizolvă, nu va mai exista echipa. Jucătorii cred că înțeleg situația și cred că vor face tot posibilul să meargă alături de club până în vară, dar nu știu ce se întâmplă cu datoriile la ANAF. Este o situația destul de grea, de dificilă", a declarat Vali Răchită atunci la PRO ARENA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel