Furt cu ghinion: A fugit cu o autoutilitară și i-a luat foc în mers

Foto: ISU Sibiu
Foto: ISU Sibiu

Ghinion pentru un bărbat din Alba care a furat o autoutilitară. Beat fiind și fără permis, a făcut accident, iar mașina a luat foc. 

Furtul unei autoutilitare nu a fost cu ”succes” pentru un bărbat de 40 de ani din județul Alba. Acesta s-a ales cu un dosar penal după ce a furat o dubiță, a condus-o fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, iar ulterior a făcut accident. Mașina a luat foc imediat, a relatat alba24.ro.

Mai multe echipaje de salvare și poliție s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea primului ajutor. 

”Un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență pe DN 1, Cristian pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui microbuz transport marfă. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, iar șoferul cu traumatism cranio facial a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital. A ars aproximativ 60%, din autovehicul iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric”, au anunțat reprezentanții ISU Sibiu. 

Polițiștii au deschis o anchetă 

”La data de 18 iulie, în jurul orei 19,30, pe DN 1, în afara localității Cristian, șoferul unui microbuz transport marfă a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara carosabilului, moment în care compartimentul motor a luat foc. Polițiștii Postului de Poliție Cristian au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Alba, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge”, au anunțat cei de la IPJ Sibiu. 

Microbuzul a fost furat

”În urma cerecetărilor efectuate de către polițiști cu privire la autoutilitara condusă, s-a constatat că bărbatul ar fi sustras microbuzul din incinta unei ferme al cărei angajat era, situate în extravilanul localității Săcel, jud. Sibiu”, au mai precizat polițiștii. 

În cauză, la nivelul Postului de Poliție Cristian, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, furt și distrugere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel