Fundașul Giorgos Katsikas, la Dinamo pentru două sezoane

Fundașul central grec Giorgos Katsikas (27 de ani), ultima oară Esbjerg, în prima ligă a campionatului din Danemarca, a semnat un contract cu FC Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, începând cu data de 1 iulie 2017.

Fost component al reprezentativei U21 a Greciei, Giorgos Katsikas și-a început cariera la juniorii clubului Iraklis și a evoluat pentru Olympiakos Volos (2008-2009), Iraklis (2009-2011), PAOK Salonic (2011-2015), Twente (2015-2016) și, în prima jumătate a acestui an, la Esbjerg. 

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat în această dimineață vizita medicală și se va alătura lotului dinamovist în stagiul de pregătire în Slovenia.

13 meciuri, toate ca integralist, a jucat Giorgos Katsikas în 2017 pentru danezii de la Esbjerg.

43 de partide și patru goluri a adunat Giorgos Katsikas în campionatul Greciei pentru PAOK Salonic. A fost finalist al Cupei Greciei, în 2014, cu PAOK.

7 jocuri a evoluat Giorgos Katsikas pentru Twente în prima ligă a campionatului olandez. A jucat și pentru Jong Twente, echipa secundă a clubului olandez, patru apariții și un gol.

27 de ani a împlinit noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare.

Născut pe 14 iunie 1990, la Salonic, Giorgos Katsikas are patru selecții și pentru reprezentativa U19 a Greciei.

10 meciuri are Giorgos Katsikas în cupele europene, în tricoul grecilor de la PAOK Salonic. A marcat și un gol în partida PAOK Salonic vs Rapid Viena 2-1, în Europa League, potrivit site-ului oficial al echipei din Ștefan cel Mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel