Raed Arafat, reacţie pe Facebook privind promovarea produselor din tutun

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, scrie, pe Facebook, despre promovarea agresivă a produselor din tutun.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, povestește, într-o postare pe Facebook, că lua masa zilele trecute la un mall din București când a fost abordat de o tânără, îmbrăcată elegant, cu pachete de țigări în mână.

„Vinerea trecuta, luând masa la un restaurant la mall Baneasa, s-a apropriat o fată îmbrăcată frumos și elegant de masa la care stăteam și m-a abordat direct cu întrebarea "FUMATI?"... nu cred că vârsta ei depășea 20-21 ani, iar în mâna ei erau un aparat de încălzit tutun și 2-3 pachetele de țigări ce pot fi utilizate cu acest aparat. Nu am intrat în discuție cu ea și am rugat-o să părăsească masa. Nu știu dacă ziceam că nu fumez care ar fi fost tactica ei, iar dacă ziceam că fumez cu siguranță avea să promoveze noile produse! Cu certitudine, cine a angajat-o să promoveze aceste produse s-a gândit și la faptul că are o vârstă apropriată de ținta principală a campaniei de promovare și, anume, adolescenții!", nota Arafat pe contul său de Facebook.

Raed Arafat, fumat: „această ipocrizie trebuie să înceteze!"

Arafat consideră că produsele din tutun sunt promovate agresiv, iar unele scăpări ale legislației în vigoare ar fi exploatate la maximim de producătorii de tutun:

CITEŞTE MAI MULT PE DC MEDICAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel