FRF, gazdă a unui eveniment FIFA. A urmat un meci de fotbal cu reprezentanții asociațiilor africane

FRF, gazdă a unui eveniment FIFA. A urmat un meci de fotbal cu reprezentanții asociațiilor africane. foto: FRF
FRF, gazdă a unui eveniment FIFA. A urmat un meci de fotbal cu reprezentanții asociațiilor africane. foto: FRF

Federația Română de Fotbal a organizat la București, în colaborare cu FIFA, întâlnirea asociațiilor de fotbal din vestul Africii. Obiectivul principal al întâlnirii a fost axat în jurul strategiei FRF de dezvoltare a fotbalului românesc.

În cadrul evenimentului, care a avut loc în perioada 20-21 mai, parte din seria întâlnirilor cu rol în dezvoltarea strategică a activității fotbalistice din zona Africii, au susținut prezentări Răzvan Burleanu, președintele FRF, Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, Vlad Munteanu, manager operațional al loturilor naționale, Ciprian Paraschiv, manager dezvoltare fotbalistică FRF, și Bogdan Popescu, director comercial FRF. Managerii Federației Române de Fotbal au prezentat strategia administrației FRF, strategia comercială, a zonei tehnice, precum și cea de creștere a participării la jocul de fotbal, dar și rolul în organizarea EURO 2020.

Programul a inclus și o vizită la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru ca invitații să descopere condițiile de pregătire ale echipelor naționale ale României. Cu acest prilej a fost organizat și un joc de fotbal între reprezentanții asociațiilor africane și staff-ul FRF, din care nu au lipsit selecționerii Cosmin Contra și Mirel Rădoi.

Citește și: EURO 2019 Under 21 - Program meciuri România în Italia și San Marino

Au fost prezenți la București președinți de asociații, Sita Sangare (Burkina Faso), Mathurin De Chacus (Benin), Lamin Kaba Bajo (Gambia), Manuel Irenio Lopese Nascimiento (Guinea-Bissau), Mario Mendes Dos Reis Semedo (Republica Capului Verde), Augustin Emmanuel Senghor (Senegal), Hamidou Djibrilla Hima (Niger), Antonio Souare (Guinea), Kossi Gbezonde Akpovy (Togo), Amoah Kofi (Ghana), Amaju Melvin Pinnick (Nigeria), Fatoumata Guindo, reprezentantă a asociației din Mali, dar și reprezentanți FIFA, Géraldine Heinen (coordonator al proiectului), Céline Zigaul, El Hadj Wack Diop (manager al biroului regional pentru Africa de vest și centrală), Véron Mosengo-Omba (director FIFA membrii asociați și dezvoltare Africa și Caraibe), Heidi Beha (manager dezvoltare FIFA asociații membre Europa), Ludovic Debru (director adjunct în cadrul Federației Franceze de Fotbal).

Citește și: România, OUT din competițiile internaționale? Modificare legislativă cu efect devastator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel