FOTO VIRAL. Cum s-au pozat Adrian Minune și Tzanca Uraganul cu un jandarm și doi polițiști

Adrian Minune
Adrian Minune

Adrian Minune și Tzanca Uraganul s-au fotografiat cu un jandarm și doi polițiști care au intervenit la o petrecere din Sectorul 6.

Un jandarm și doi polițiști din București sunt verificați de superiori, după ce au stat lângă doi bărbați care nu poartă mască de protecție.

Cei doi bărbați menționați, fără măști de protecție, sunt maneliștii Adrian Minune și Tzancă Uraganul.

Reprezentanții Jandarmeriei au confirmat faptul că jandarmul este angajat al Direcției Generale a Municipiului București.

Jandarmeria a anunțat că „fotografia a fost efectuată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020. Jandarmul din imaginea la care se face referire este cadru militar activ al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.”

„În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control și verificări interne a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. Reiterăm faptul că nu tolerăm și nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat. Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”, au mai precizat cei de la Jandarmerie.

Verificări se fac și la Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

„Referitor la o imagine apărută în spațiul public unde doi polițiști și un jandarm apar lângă doi bărbați care nu poartă mască, precizăm că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București nu tolerează abaterile de la Statutul Polițistului și de la Codul de etică și deontologie al polițistului. În acest sens precizăm că la nivelul Poliției Sectorului 6 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, structura de control intern efectuează verificări cu privire la acest eveniment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea lui și pentru luarea măsurilor în consecință”, au spus reprezentanții Poliției Capitalei.

Noaptea golanii ! ( v-am zis ca nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-ați crezut ) ????????????????

Publicată de Andrei Velcu pe Sâmbătă, 31 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel