Fotbalistul sârb Dusan Vlahovic a ajuns oficial la Juventus. Cel mai scump transfer al iernii

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Juventus a făcut cel mai scump transfer al ierniii.

Juventus Torino a anunţat vineri că a finalizat transferul atacantului sârb Dusan Vlahovic (ACF Fiorentina), în urma unui acord în valoare 70 milioane euro, plus alte bonusuri, transmite Agerpres.

Vlahovic, care tocmai a împlini 22 ani în 28 ianuarie, devine cel mai important transfer din acest mercato de iarnă. Acesta semnat un contract până în iunie 2026 cu Bătrâna Doamnă. Sârbul este golgheter în Serie A, la egalitate de goluri cu Ciro Immobile (17). Precedentul record din această iarnă fusese stabilit de transferul lui Ferran Torres, care a plecat de la Manchester City la FC Barcelona pentru 55 milioane euro.

Ce spune clubul torinez

Juventus a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru achiziţia definitivă a jucătorului Dusan Vlahovic în schimbul sumei de 70 milioane euro, care vor fi plătiţi pe o durată de trei ani, se arată în comunicatul clubului din Torino.

La această sumă se va adaugă contribuţia de solidaritate, preconizată de FIFA, şi alte cheltuieli care vor ajunge la 11,6 milioane euro. De asemenea sunt incluse bonusuri de performanţă de maxim zece milioane euro. Sârbul a devenit cel mai scump transfer din Serie A în mercato de iarnă, depăşind recordul stabilit de AC Milan, la achiziţionarea lui Lucas Paqueta de la Flamengo în 2019 pentru 35 milioane euro.

Vlahovic a înscris 21 de goluri în Serie A la doar 21 de ani

În sezonul trecut, Vlahovic a marcat 21 de goluri în Serie A şi a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun jucător tânăr din prima ligă italiană.

Vlahovic va debuta în tricoul lui Juventus la meciul cu Hellas Verona din 6 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel