Fotbalistul Hugo Mallo va fi judecat pentru acuzațiile că a pipăit o femeie îmbrăcată ca mascota unei echipe rivale

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Fotbalistul spaniol Hugo Mallo va fi judecat pentru acuzațiile că a pipăit o femeie îmbrăcată în mascota unei echipe rivale înainte de un meci.

Hugo Mallo, un fundaș în vârstă de 32 de ani, este acuzat că a atins sânii femeii, care purta un costum de papagal pentru a reprezenta echipa Espanyol din La Liga, cu câteva minute înainte de startul partidei.

Incidentul s-ar fi petrecut pe teren, în timp ce Mallo și coechipierii săi de la Celta Vigo dădeau mâna cu adversarii de la Espanyol înainte de un meci din liga 2019.

Cazul împotriva lui Mallo, care neagă orice abatere, fost căpitan al echipei Celta Vigo, a fost inițial respins, dar decizia a fost ulterior reevaluată.

Instanța a decis că imaginile erau suficiente pentru ca el să fie judecat

Publicația sportivă spaniolă As a relatat că jucătorul a declarat în fața instanței că imaginile televizate ale incidentului au arătat că nu a greșit cu nimic.

Cu toate acestea, instanța a decis că imaginile erau suficiente pentru ca el să fie judecat, proces care este așteptat să aibă loc în luna iulie.

Rețeaua locală de radio COPE a declarat că Mallo le-a spus jurnaliștilor că a fost concentrat pe deplin asupra meciului în acel moment, deoarece echipa sa se confrunta cu retrogradarea din La Liga.

Fundașul dreapta joacă acum la clubul brazilian Internacional.

Procurorii vor solicita o amendă dacă jucătorul spaniol va fi găsit vinovat, au dezvăluit miercuri oficialii tribunalului din Madrid, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel