Fotbalist de 18 ani, găsit mort în pat

Un nou caz de moarte subită în lumea fotbalului. Thomas Rodriguez, fotbalist de doar 18 ani, a fost găsit mort vineri dimineață în patul său.

Thomas Rodriguez, un fotbalist de doar 18 ani de la academia clubului FC Tours din liga secundă franceză, a fost găsit mort în patul său, relatează presa franceză. 

Liga franceză profesionistă a decis să amâne meciul dintre FC Tours şi Valenciennes programat vineri 9 martie şi să impună un minut de reculegere la toate meciurile din Ligue 1 şi Ligue 2 din acest weekend. 

Moarte trasă la indigo


Rodriguez a fost găsit fără suflare în patul său vineri dimineaţă, iar acest deces survine la doar cinci zile după ce italianul Davide Astori, 31 ani, căpitanul echipei Fiorentina, a murit în împrejurări similare într-o cameră de hotel la Udine, înaintea unui meci de Serie A.

Procurorul Antonio De Nicolo a declarat într-o emisiune de televiziune că moartea lui Astori a fost una naturală şi că noi detalii vor fi disponibile după efectuarea analizelor de ţesuturi în următoarele 60 de zile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel