Fotbal virtual: România a învins Islanda de două ori la FIFA 20

Naţionala de e-fotbal a României a învins echipa Islandei de două ori, iar alte două partide s-au terminat la egalitate într-un duel la FIFA 20, joi, 26 martie.

Aceasta este dată la care primele reprezentative ale celor două ţări trebuiau să se întâlnească în semifinalele play-off-ului Campionatului European de fotbal.

În confruntarea desfăşurată în spaţiul virtual în patru manşe, România a reuşit să se impună, obţinând 6 puncte din cele 8 puse în joc, potrivit site-ului FRF. S-au acordat 2 puncte la victorie şi un punct ambelor echipe la egal.

Dan Buzărnescu (Universitatea Craiova) a adus cele două victorii ale României, 2-1 (goluri George Puşcaş - penalty şi Alexandru Mitriţă) şi 1-0 (George Puşcaş), în timp ce Marius Bucur a înregistrat doua remize, 2-2 (Florinel Coman şi George Puşcaş) şi 0-0.

Turneul final al Campionatului European de fotbal, programat iniţial în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie - 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. În urma acestei decizii, toate meciurile din play-off-ul CE din luna martie au fost amânate pentru iunie.

Meciul ”pe iarbă”, în iunie

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni în 4 iunie, la Reykjavik, selecţionata Islandei, într-o partidă contând pentru semifinalele play-off-ului EURO 2021. O victorie în această partidă ar pune România în postura de a juca ulterior, în 9 iunie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

Naţionala de eFotbal a României este calificată la eEURO 2020, un turneu rezervat echipelor naţionale prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020. Echipa noastră s-a calificat după ce a câştigat grupa din care au mai făcut parte Portugalia, Slovenia, Scoţia şi Liechtenstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel