Fotbal: Selecţionerul naţionalei de tineret a Franţei va anunţa pe 22 mai lotul pentru EURO 2019

Sylvain Ripoll, selecţionerul naţionalei de tineret a Franţei, una din adversarele României la Campionatul European Under-21, va anunţa pe 22 mai lotul pentru turneul final, a indicat luni Federaţia franceză de fotbal (FFF).

Sylvain Ripoll va anunţa miercuri 22 mai, la ora locală 14,00, la sediul FFF, lista celor 23 de jucători reţinuţi pentru EURO 2019, ce se va desfăşura între 16 şi 30 iunie în Italia şi San Marino.

Franţa va debuta în această competiţie pe 18 iunie contra Angliei, după care va întâlni Croaţia (21 iunie) şi România (24 iunie). Înaintea turneului final, naţionala pregătită de Ripoll va juca meciuri amicale împotriva Belgiei (3 iunie) şi Austriei (11 iunie), aminteşte France Football.

Ultima victorie a echipei Under-21 a Franţei a avut loc la mijlocul lui octombrie, 1-0 cu Turcia într-un meci de pregătire. De atunci, elevii lui Ripoll au înregistrat patru egaluri şi o înfrângere, 0-1 cu Danemarca pe 24 martie. Naţionala de tineret a Franţei nu a mai jucat la un Campionat European din 2006. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel