PSG încheie grupa din Liga Campionilor cu o victorie contra FC Bruges. Leipzig, surpriză cu Manchester City

PSG încheie grupa din Liga Campionilor cu o victorie contra FC Bruges. Leipzig, surpriză cu Manchester City
PSG încheie grupa din Liga Campionilor cu o victorie contra FC Bruges. Leipzig, surpriză cu Manchester City

Paris Saint-Germain a învins-o pe FC Bruges cu scorul de 4-1, marţi seara, pe teren propriu, în ultimul său meci din Grupa A a Ligii Campionilor la fotbal.

PSG conducea deja cu 2-0 după şapte minute, prin dubla lui Kylian Mbappe (2, 7), după care a fost imitat şi de Lionel Messi, care a punctat în min. 38, cu un şut din afara careului, şi min. 76, dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut. FC Bruges, care a suferit a patra înfrângere consecutivă cu cel puţin patru goluri primite, a marcat golul de onoare prin Mats Rits (68).

Manchester City, învinsă de RB Leipzig

Manchester City, care era deja câştigătoarea grupei, a fost învinsă în deplasare de RB Leipzig, cu scorul de 2-1, astfel că vicecampioana Germaniei şi-a asigurat prezenţa în Europa League. Dominik Szoboszlai (24) şi Andre Silva (71) au marcat golurile gazdelor, în timp ce pentru echipa pregătită de Pep Guardiola a punctat Riyad Mahrez (76). City a încheiat meciul în inferioritate numerică, Kyle Walker fiind eliminat în min. 83, după un fault în postură de ultim apărător la Andrei Silva. 

Ovidiu Haţegan arbitrează meciul Bayern Munchen - FC Barcelona, disputat miercuri în Liga Campionilor

Arbitrii asistenţi delegaţi sunt Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete. Din camera VAR vor superviza partida italianul Paolo Valeri (arbitru video) şi francezul Jerome Brisard (arbitru asistent video).

Pentru Ovidiu Haţegan va fi a cincea partidă arbitrată în grupele Ligii Campionilor din acest sezon şi a treia din această grupă, după Inter Milano - Şahtior Doneţk 2-0, Atletico Madrid - FC Porto 0-0, Benfica - Bayern 0-4 şi Dinamo Kiev - FC Barcelona 0-1.

Barcelona, în pericol să piardă calificarea 

În celălalt meci al grupei se înfruntă Benfica şi Dinamo Kiev, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, partidă care se va vedea pe pe Digi Sport 2, tot de la ora 22:00, miercuri.

Rezultatele din ultima etapă vor decide care dintre FC Barcelona şi Benfica se va califica în optimile de finală. Barca are nevoie de cel puţin acelaşi rezultat ca Benfica pentru a se califica în faza următoare.

Bayern este lider cu 15 puncte (maximum), urmată de FC Barcelona, 7 puncte, Benfica, 5 puncte, Dinamo Kiev, 1 punct. Vezi știrea inițială aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel