Fotbal: Palermo, echipa lui George Puşcaş, retrogradată în Serie C din cauza unor nereguli financiare

Palermo, echipa internaţionalului român George Puşcaş, a fost retrogradată în Serie C, divizia a treia, din cauza unor nereguli financiare, a decis luni Federaţia italiană de fotbal (FIGC), informează presa din Italia.

Palermo, care încheiase pe locul 3 în Serie B şi urma să joace într-un baraj de promovare, a fost aspru sancţionată din cauza neregulilor financiare comise în perioada în care preşedintele clubului a fost controversatul Maurizio Zamparini. FIGC a decis că Palermo încheie pe ultimul loc ediţia 2018-2019 a Serie B, iar în sezonul viitor va juca în al treilea eşalon. Gruparea siciliană va face apel împotriva hotărârii federaţiei. Brescia, câştigătoarea Serie B în actuala stagiune, şi Lecce, ocupanta locului 2, au acces în Serie A.

Ultima promovată va fi cunoscută la finalul unor meciuri de baraj la care urmau să participe şase echipe: Palermo, Benevento, Pescara, Hellas Verona, La Spezia şi Cittadella. Locul lui Palermo va fi luat de Perugia, formaţia lui Vlad Dragomir. Sezonul 2018-2019 din Serie B a început cu întârziere, în luna septembrie, cu numai 19 echipe, deoarece numeroase cluburi au avut grave probleme financiare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel