Fotbal: Oaidă (FCSB) - Voi juca împotriva echipei care m-a lansat, dar îmi doresc să câştig

Fotbalistul formaţiei FCSB, Răzvan Oaidă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în etapa a 3-a a Ligii I va fi nevoit să joace împotriva echipei FC Botoşani, cea care l-a lansat, dar a precizat că îşi doreşte să câştige.

"Cu siguranţă nu va fi un meci uşor. Întâlnim o echipă destul de agresivă, care vrea să joace fotbal şi consider că va fi un meci frumos. Voi juca împotriva echipei la care am evoluat atâta timp şi care m-a lansat, ca să spun aşa. Dar acum sunt la FCSB şi îmi doresc să câştig şi să facem un meci cât mai bun. Mai am prieteni acolo cu care mai vorbesc uneori, dar nu am discutat cu ei săptămâna asta", a spus Oaidă.

Faptul că FCSB are programate meciuri din 3 în 3 zile şi în plus evoluează în meciurile de pe teren propriu la Piteşti şi Giurgiu reprezintă un dezavantaj pentru jucători. "Se acumulează oboseală, nu e deloc uşor. Dar până la urmă suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba pe mai multe fronturi, chiar dacă jucăm din 3 în 3 zile. Trebuie să ne adaptăm, nu avem încotro", a explicat Oaidă.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, luni, de la ora 20:00, pe Stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel