Fotbal: Mijlocaşul Neluţ Roşu, la Gaz Metan Mediaş

Mijlocaşul Neluţ Roşu, care în sezonul trecut a evoluat la Astra Giurgiu, a semnat miercuri un contract cu Gaz Metan Mediaş, a anunţat gruparea de pe Târnava Mare.

În vârstă de 25 de ani, Roşu a parafat o înţelegere valabilă pentru următoarele două sezoane. La Astra Giurgiu, mijlocaşul a bifat 32 apariţii şi 5 goluri reuşite. El este al doilea transfer la Gaz Metan după atacantul Sergiu Buş (ex-Levski Sofia), care săptămâna trecută a semnat şi el un contract pe doi ani. Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, antrenorul Gazului, Edi Iordănescu, spunea că echipa pentru noul sezon competiţional va trebui practic reconstruită de la zero în condiţiile în care au plecat 10-12 jucători şi au sosit până acum doar doi. Tehnicianul a menţionat că numărul redus de jucători pe care-i are în prezent la dispoziţie va afecta şi perioada de pregătire din presezon, care nu se va putea efectua la capacitatea maximă şi la nivelul de complexitate stabilit.

În mai puţin de o lună se reia campionatul în Liga 1, iar de la Mediaş a plecat o echipă întreagă. Andre Micael, Bradley Diallo, Sorin Buşu, Sebastian Mailat, Pedro Mendes, Luis Aurelio, David Caiado, Mario Rondon şi Yazalde Pinto, jucători aflaţi la final de contract sau împrumutaţi de la alte echipe. De asemenea, Antoni Ivanov este în litigiu cu clubul, iar situaţia lui urmează sa fie clarificată în perioada imediat următoare. În ceea ce îl priveşte pe Darius Olaru, acesta s-a transferat la FCSB, dar va mai rămâne la Mediaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel