Manchester United, adversarul cel mai dificil, spune Xavi (FC Barcelona)

Manchester United, adversarul cel mai dificil, spune Xavi (FC Barcelona)
Manchester United, adversarul cel mai dificil, spune Xavi (FC Barcelona)

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi, spune că Manchester United este cel mai dificil adversar pe care putea să-l întâlnească, scrie AFP. 

'Încă o dată, dăm peste cele mai dificil adversar... Va trebui să luptăm. Un adversar istoric, care a făcut progrese în continuare cu Ten Hag, care are jucători grozavi. Să joci împotriva unei echipe precum Manchester United este foarte dificil, dar jucătorii mei vor fi mai motivaţi. Este un club istoric, un mare adversar. Pe hârtie, a fost cel mai dificil. Dar vom face totul pentru a încerca să trecem de el. Va trebui să câştigăm. FC Barcelona nu a câştigat niciodată Europa League', a spus Xavi.

Cel mai atractiv duel din barajul pentru optimile de finală ale Europa League la fotbal este cel dintre FC Barcelona şi Manchester United, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni, la Nyon.

FC Barcelona şi Manchester United s-au înfruntat de 13 ori în cupele europene până acum, ultima oară în ediţia 2018/19 a Champions League

FC Barcelona şi Manchester United s-au înfruntat de 13 ori în cupele europene până acum, ultima oară în ediţia 2018/19 a Champions League, când catalanii au câştigat ambele manşe din sferturile de finală, cu 1-0 pe Old Trafford şi 3-0 pe Camp Nou. Barajele pentru optimile de finală ale Europa League opun formaţiile clasate pe locul al treilea în grupele Ligii Campionilor şi echipele clasate pe locul secund în grupele Europa League.

Partidele din prima manşă vor avea loc pe 16 februarie, iar cele din manşa secundă pe 23 februarie. S-au calificat direct în optimile de finală ale Europa League câştigătoarele grupelor: Arsenal Londra, Fenerbahce Istanbul, Real Betis Sevilla, Union St. Gilloise, Real Sociedad, Feyenoord Rotterdam, SC Freiburg şi Ferencvaros Budapesta. Finala competiţiei va avea loc 31 mai 2023, pe Puskas Arena din Budapesta. 

Emoții pentru Karim Benzema. De ce ratează câştigătorul Balonului de Aur 2022 un nou meci al lui Real Madrid, cu două săptămâni înaintea CM 2022

Atacantul francez Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, acuză din nou probleme după accidentarea pe care a suferit-o la coapsa stângă şi nu va evolua pentru Real Madrid în meciul de luni cu Rayo Vallecano, din campionatul Spaniei, cu două săptămâni înaintea startului Cupei Mondiale din Qatar, transmite AFP. 

Anunţul a fost făcut duminică, în cursul unei conferinţe de presă, de antrenorul echipei madrilene, Carlo Ancelotti, care a precizat că internaţionalul francez nu s-a antrenat alături de coechipierii săi sâmbătă şi duminică, mulţumindu-se cu exerciţii în sală.

Benzema a revenit în lotul Realului la meciul de miercuri din Liga Campionilor împotriva scoţienilor de la Celtic Glasgow, după ce a ratat trei partide oficiale din cauza problemelor musculare la coapsa stângă. Francezul a intrat pe teren în minutul 62, în locul brazilianului Vinicius.

'Absenţa lui Karim în această primă parte a sezonului ne-a permis să ne bazăm pe jucători care au multă calitate precum Rodrygo, Vinicius, Valverde.

După pauza competiţională (generată de Cupa Mondială - n.red) vom avea nevoie de el, sunt sigur că va ajunge la nivelul sezonului trecut', a subliniat antrenorul lui Real Madrid. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel