Fotbal: Camerunezul Ngadeu e cel mai scump jucător din istoria lui Gent, adversara Viitorului

Fundaşul camerunez Michael Ngadeu-Ngadjui, fost la FC Botoşani, s-a transferat de la Slavia Praga la Gent în schimbul a 4,6 milioane de euro, devenind cel mai scump fotbalist din istoria clubului belgian, viitoare adversară a echipei FC Viitorul în turul 2 preliminar al Europa League, a anunţat radioteleviziunea RTBF. 

Ngadeu, 28 de ani, care poate fi şi mijlocaş defensiv, este titular în echipa Camerunului, cu care a participat recent la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie pe care a câştigat-o cu selecţionata ţării sale în 2017. În stagiunea trecută, el a realizat eventul în Cehia cu Slavia Praga, unde a jucat trei ani, fiind campion şi în 2017, după două sezoane la FC Botoşani. În Europa, unde a venit la studii, a mai fost legitimat la cluburile germane Kirchhorder, SV Sandhausen şi FC Nurnberg.

Ngadeu ar urma să-i ia locul tunisianului Dylan Bronn, care, potrivit presei belgiene, se va despărţi de Gent.

Gent a achiziţionat în această vară mai mulţi fundaşi, suedezul Mikael Lustig (Celtic), iranianul Milad Mohammadi (Ahmat Groznîi), Mikael Lustig (Celtic), belgianul Alessio Castro-Montes (Eupen) şi nigerianul Reuben Yem (Trencin), alături de mijlocaşul francez Elisha Owusu (Olympique Lyon).

După cum s-a anunţat, UEFA a confirmat, joi seara, că formaţia KAA Gent va fi adversara formaţiei FC Viitorul Constanţa în turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, în locul formaţiei Royal Antwerp.

Prima manşă a confruntării KAA Gent - FC Viitorul va avea loc în Belgia, pe 25 iulie, iar manşa secundă, o săptămână mai târziu, la Ovidiu.

Gent va juca sâmbătă un amical cu echipa franceză de primă divizie Stade Reims. Viitoarea adversară a Viitorului a învins miercuri într-un meci de pregătire formaţia olandeză AZ Alkmaar cu scorul de 2-0. Echipa antrenată de danezul Jess Thorup are şase victorii în şapte jocuri de pregătire în această vară.

Gent va debuta în noua ediţie de campionat pe 28 iulie pe terenul lui Charleroi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel