Fotbal: Bogdan Andone - Şansele ca Budescu şi Chipciu să revină la FCSB sunt zero în momentul de faţă

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Andone, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că şansele ca jucătorii Alexandru Chipciu (Anderlecht) şi Constantin Budescu (Al-Shabab) să revină la gruparea roş-albastră sunt egale cu zero în momentul de faţă.

"Cred că şansele ca ei să revină sunt zero în momentul de faţă. Nu cred... să te întorci de la Anderlecht în România, sau Budescu de la nivelul salarial de acolo... e greu de crezut. Sunt doi jucători foarte buni care ne-ar ajuta enorm de mult din toate punctele de vedere. Dar e greu de crezut că aceste transferuri se vor realiza", a afirmat Andone.

"Am discutat cu patronul puţin zilele trecute, dar nu e nimic concret privind transferurile. Aristidis Soiledis (n.r. - fundaş grec aflat sub contract cu FC Botoşani) e un jucător bun, un jucător de calitate, are experienţă. Nu am discutat nimic despre Gabriel Tamaş. Dar din punct de vedere numeric avem nevoie de un fundaş central, avem doar 3 jucători în lot pe acea poziţie. Iar aceea este o poziţie destul de expusă cartonaşelor", a adăugat 
antrenorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel