Fotbal: Becali aşteaptă răspunsul lui Iordănescu referitor la postul de antrenor

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, marţi, că are multe variante în ceea ce priveşte conducerea băncii tehnice însă aşteaptă un răspuns din partea lui Edward Iordănescu, pe care l-a sfătuit să folosească formaţia sa ca pe o 'trambulină' în cariera de antrenor.

'Am spus şi o repet sunt multe variante. Văd ce fac cu Edi şi după aia. Dar dacă am spus că sunt multe, sunt multe variante. Eu am ajuns acum la vârsta şi înţelepciunea încât sunt ca un părinte pentru ei. I-am spus: pentru tine e cel mai mare pas pe care l-ai face. Vrei fotbal să faci, să fii mare antrenor? E greu în România fără trambulina FCSB. E posibil să ai noroc cum a avut Răzvan Lucescu, şi de acolo pleacă'. Edi nu mai e Edi ăla de acum 4-5 ani, s-a apropiat de biserică şi de aia mie îmi place mult de el', a afirmat Becali.

Oficialul FCSB exclude posibilitatea ca Edward Iordănescu să accepte postul de antrenor principal la FCSB dar să se prezinte la echipă după revenirea din concediu.

'Eu am spus că azi se va şti antrenorul, sută la sută. Nu se poate ca Edi să vină după o săptămână, aici nu ne jucăm. Şi nici Edi nu este omul, el tot ce face, face în mic detaliu. Că astea nu sunt lucruri de neglijat, Nu ne jucăm cu aşa ceva. E un lucru mult mai serios', a mai spus Gigi Becali. În acest moment, tehnicianul Edward Iordănescu, 40 de ani, se află sub contract cu gruparea Gaz Metan Mediaş. FCSB a rămas fără antrenor principal la finalul play-off-ului Ligii I, când a pierdut titlul de campioană cucerit a doua oară consecutiv de CFR Cluj, finanţatorul Gigi Becali renunţând la tehnicianul Mihai Teja din cauza ratării obiectivului stabilit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel