Fotbal: Andre Villas-Boas, pe banca tehnică a echipei Olympique Marseille

Antrenorul portughez Andre Villas-Boas (41 ani) a fost numit oficial pe banca tehnică a echipei franceze Olympique Marseille, el semnând un contract pe doi ani, a anunţat marţi conducerea clubului.

Villas-Boas va prelua efectiv echipa de la 1 iulie, înlocuindu-l pe Rudi Garcia. El va fi prezentat presei miercuri, într-o conferinţă de presă care va avea loc la sediul clubului. Andre Villas-Boas, fost secund al lui Jose Mourinho, a antrenat în cursul carierei sale echipele FC Porto, cu care a câştigat trofeul Europa League în 2011, Chelsea Londra, Tottenham Hotspur şi Zenit Sankt Petersburg, iar ultima oară s-a aflat la conducerea tehnică a formaţiei chineze Shanghai SIPG, de care s-a despărţit în noiembrie 2017.

Potrivit presei franceze, portughezul a încasat 8,5 milioane euro pe an la Zenit Sankt Petersburg şi 12 milioane euro în China, la ultimul său loc de muncă, dar acum şi-a redus pretenţiile salariale pentru a reveni pe banca tehnică. Olympique Marseille a terminat pe locul 5 actualul sezon din Ligue 1, ratând participarea în cupele europene, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel