Fotbal: Alvaro Morata vrea să-şi încheie cariera la Atletico Madrid

Atacantul spaniol Alvaro Morata spune că vrea să-şi încheie cariera la Atletico Madrid şi că nu are niciun gând să se întoarcă la Chelsea, după ce a părăsit clubul londonez în ianuarie pentru a juca sub formă de împrumut, pentru 18 luni, la ''colchoneros''. 

Sunt foarte sigur că vreau să rămân la Atletico. Nu-mi trece prin cap să plec de aici şi sper ca această problemă să se rezolve. Câtă vreme clubul mă vrea şi fanii sunt mulţumiţi de mine vreau să rămân nu să plec. Sunt fericit aici, vreau să-mi închei cariera la acest club, a declarat Morata (26 ani). Atacantul spaniol este într-o formă bună la gruparea madrilenă, după ce la Chelsea nu a impresionat.

El a marcat 6 goluri în cele 13 meciuri din La Liga pe care le-a jucat, însă Chelsea are posibilitatea să-l recheme. Dacă era după mine, veneam de mult aici. Am făcut totul pentru a fi jucător la Atletico, voi face în continuare totul ca să rămân, a afirmat Alvaro Morata. Atletico Madrid a încheiat pe locul secund actualul sezon din La Liga, cu 76 puncte, 12 mai puţine decât campioana FC Barcelona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel