Fotbal: Sorescu ar fi meritat să fie în lotul României la CE de tineret, consideră antrenorul Mircea Rednic

Mijlocaşul Deian Sorescu, de la echipa de fotbal Dinamo, ar fi meritat să facă parte din lotul României la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino, consideră antrenorul Mircea Rednic.

'Nu a dispărut entuziasmul, este o lipsă de omogenitate, am dat posibilitatea tuturor să joace am folosit jucătorii care erau pe lista de la lotul de tineret, am schimbat şi sistemul pentru ei şi degeaba. Acum Rădoi este responsabil de tot ceea ce se întâmplă acolo, dar îmi pun şi eu întrebări. OK, Ricardo Grigore şi Ciobotariu sunt jucători tineri care pot juca şi la anul, dar e vorba de Sorescu, care a jucat în 34 de meciuri şi nu a făcut-o rău. Plus că este un jucător polivalent', a declarat antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a precizat că pentru a da posibilitatea jucătorilor săi să poată face parte din lotul pentru EURO a schimbat chiar şi sistemul de joc. 'Nu am vorbit cu Rădoi, am văzut că el a dat explicaţii, deşi nu trebuia, pentru că el este acolo, el e cel care decide şi răspunde de lot şi tot ce se întâmplă. Dar jucătorii pe care i-a convocat nu sunt răi, dar spun de situaţia asta, pentru că ni se impune să jucăm cu fotbalişti de U21 dar nu sunt băgaţi în seamă. Înseamnă că tu nu ai încredere în campionatul României', a mai spus Rednic.

Jucătorii dinamovişti Ricardo Grigore, Deian Sorescu şi Denis Ciobotariu fuseseră iniţial convocaţi în lotul lărgit de 33 de fotbalişti pentru Campionatul European U21, însă selecţionerul Mirel Rădoi a renunţat la ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel