Jose Mourinho, suferință mascată: Aștept să fiu motivat

Jose Mourinho este sigur că va antrena la o echipă care să-l motiveze.

Tehnicianul portughez Jose Mourinho, în prezent fără club, a asigurat luni că nu suferă pentru că nu antrenează în această perioadă, însă îşi doreşte să revină pe bancă din sezonul viitor, informează agenţia EFE. 'Nu sufăr pentru că nu antrenez. Am timp să mă gândesc la alte lucruri. Însă, sincer, mi-aş dori să revin în viitorul sezon', a precizat Mourinho în discursul susţinut cu ocazia unui forum organizat de Asociaţia naţională a antrenorilor de fotbal din Portugalia, care a avut loc la Portimao (sudul ţării). 'The Special One', liber după despărţirea de Manchester United, care i-a reziliat contractul în luna decembrie, a subliniat că doreşte să lucreze la o echipă şi într-o competiţie care îl motivează.

'Am decis să nu antrenez până la debutul sezonului viitor, însă, pentru a reveni trebuie să fie la un club şi într-o competiţie care să mă motiveze', a explicat el. Mourinho a recunoscut că şi-ar dori să antreneze reprezentativa Portugaliei la un moment dat, însă acesta nu este obiectivul său pe termen scurt sau mediu. 'Fernando (Santos) să nu se neliniştească, nu sunt interesat acum şi nici în viitorul apropiat. Suntem buni prieteni', a glumit Jose Mourinho, referindu-se la actualul selecţioner al Portugaliei.

'Este un lucru pe care mi-aş dori să-l fac înainte de finalul carierei, însă cum aceasta este departe de a se încheia, nu este cazul acum şi vom vedea dacă se va ivi sau nu nu această oportunitate', a mai spus cunoscutul antrenor portughez.

Citește și:

Mourinho, sumă uriașă după concedierea de la Manchester United

Gigi Becali, cerere oficială către CCA: Obligați să ne dea un răspuns

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel