Fotbal: Messi recunoaşte că a vrut să părăsească Spania din cauza problemelor cu fiscul

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei de fotbal FC Barcelona, a recunoscut, într-un interviu acordat miercuri postului de radio RAC 1, că a vrut să părăsească Spania în sezonul 2013/2014, din cauza problemelor pe care le-a avut cu fiscul spaniol. 

Fotbalistul argentinian a fost condamnat de justiţia spaniolă, împreună cu tatăl său, la 21 de luni de închisoare cu suspendare, pentru o fraudă de 4,1 milioane euro, comisă între 2007 şi 2009. 'Sincer, în acea perioadă mi-a trecut prin cap să plec. Nu pentru Barca, însă doream să părăsesc Spania.

Mă simţeam foarte maltratat şi nu mai voiam să stau aici. Aveam multe uşi deschise, dar nicio ofertă oficială, pentru că toată lumea ştia că vreau să rămân. Această situaţie a depăşit ceea ce simţeam pentru această echipă... A fost greu pentru tot ceea ce s-a întâmplat la momentul respectiv', a spus Messi. Pe de altă parte, căpitanul Barcelonei regretă plecarea din campionatul Spaniei a marelui său rival, portughezul Cristiano Ronaldo, care s-a transferat de la Real Madrid la Juventus Torino în 2018.

'Mi-aş fi dorit să continue la Real, deoarece reprezenta un plus pentru LaLiga, pentru El Clasico şi pentru această rivalitate', a precizat Messi, care crede crede însă că Real Madrid va rămâne în top chiar şi fără Ronaldo. 'Este evident că se simte pierderea lui Cristiano. Oricine vede asta. Însă are jucători care o pot ţine sus. Este Real Madrid, un club cu multă istorie', a adăugat argentinianul. Lionel Messi a mai afirmat că cea mai bună perioadă din cariera sa a fost cea în care FC Barcelona l-a avut ca antrenor pe Pep Guardiola, iar cel mai frumos gol al său, în opinia sa, a fost cel înscris cu capul în faţa formaţiei AS Roma, în finala Ligii Campionilor din 2009, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel