George Puşcaş, inclus în lotul echipei Inter Milano pentru turneul din Asia

Atacantul român George Puşcaş va face parte din lotul echipei de fotbal Inter Milano pentru turneul din Asia, în care nerazzurri vor disputa trei partide, potrivit site-ului oficial al clubului. 

Puşcaş, autor a patru goluri pentru naţionala de tineret a României luna trecută la Campionatul European Under-21 din Italia şi San Marino, a revenit la Inter după ce a fost împrumutat la Palermo în stagiunea trecută (9 goluri în 33 de partide).

George Puşcaş, inclus în echipa ideală a Campionatului European Under-21, a revenit marţi la Milano, după ce a fost în vacanţă în insula greacă Mykonos, şi se va alătura ulterior lotului interist, împreună cu Godin şi Vecino. Inter pleacă marţi în Singapore după un stagiu de pregătire la Lugano.

În Asia, echipa antrenată de Antonio Conte va juca pe 20 iulie cu Manchester United la Singapore, în International Champions Cup, pe 24 iulie cu Juventus Torino la Nanjing (China), tot în International Champions Cup, iar pe 27 iulie o va înfrunta pe Paris Saint-Germain, la Macao, în International Super Cup. Inter mai are programate partide de gală cu Tottenham Hotspur, pe 4 august, la Londra, în International Champions Cup, şi pe 10 august cu Valencia, pentru Trofeo Naranja, pe Mestalla.

Lotul lui Inter este fromat din următorii: Portari: Berni, Handanovic, Padelli; Fundaşi: Bastoni, D'Ambrosio, Dalbert, De Vrij, Ranocchia, Skriniar, Ntube, Pirola; Mijlocaşi: Agoume, Barella, Borja Valero, Brozovic, Candreva, Gagliardini, Joao Mario, Lazaro, Nainggolan, Perisic, Sensi; Atacanţi: Longo, Politano, Colidio, Esposito, Vergani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel