Fotbal Under-17: România - Italia, rezultat final în Turul de Elită

Selecționatele Under 17 ale României și Italiei au jucat sâmbătă la Manavgat (Turcia).

Reprezentativa Under-17 a României a pierdut şi cea de-a doua partidă din cadrul Turului de Elită al Campionatului European de fotbal din 2019 rezervat acestei categorii, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-0 de selecţionata Italiei, sâmbătă la Manavgat (Turcia), informează site-ul oficial al FRF.

După un start de meci mai curajos, cu ocazii din partea lui Stoica (22, 28) tricolorii au primit două goluri în doar 5 minute (Cudrig 37, Esposito 41), moment în care nu au mai gestionat corespunzător meciul. Cel de-al treilea gol a fost reuşit de Tongya în minutul 67. Ultimul meci al turneului, împotriva Turciei, este programat marţi, 26 martie, de la ora 13:00.

Selecţionerul Daniel Mogoşanu a aliniat următoarea echipă: Sava - Grosu, Drăguşin (căp), Vita, Stefanovici (min.89 Florică) - Crivac, Grameni (min.89. Szondi) - Stoica, Borcea (min.85 Corbeanu), Pitu (min.85 Baiaram) - Munteanu (min. 57 Suciu).

În celălalt meci al zilei Turcia întâlneşte Austria. În clasament, pe primul loc se află Italia cu 6 pct, urmată de Austria 3 pct, Turcia şi România cu 0 pct. La turneul final găzduit de Irlanda, în perioada 3-19 mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc şi cele mai bune 7 ocupante ale poziţiilor secunde.

Citește și:

Suedia - România, debut în preliminariile Euro 2020. Rezultat final

Selecționatele U-17 și U-19, 10 goluri la debutul în Turul de Elită


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel