Fotbal: Alexandru Paşcanu - Echipa va fi principalul atu al României la Campionatul European de tineret

Fundaşul Alexandru Paşcanu a declarat, joi, că principalul atu al echipei naţionale de tineret a României la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino va fi chiar forţa grupului. 

'Stau bine cu sănătatea, abia aştept să ne reunim şi să începem meciurile. Sunt puţine emoţii şi încep să crească de la zi la zi. Cu cât se va apropia Campionatul European cu atât vor creşte. Toţi adversarii sunt periculoşi, sunt jucători cu calitate dar şi noi avem o echipă bună, o echipă puternică şi avem încredere în noi. Probabil că echipa va fi principalul nostru atu, avem un grup unit, un spirit de echipă şi asta poate face mai mult pe un teren de fotbal', a declarat Paşcanu la finalul vizitei medicale înainte de a intra în cantonamentul de la Buftea.

Jucătorul echipei Leicester speră ca pe stadioanele din Italia şi San Marino să fie prezenţi cât mai mulţi români care să impulsioneze selecţionata pregătită de Mirel Rădoi. 'Există o foame de rezultate şi asta ajută pe toată lumea. Am văzut lotul Angliei şi nu sunt jucători de speriat. Am jucat amicalul din Anglia acum un an şi am simţit pe teren că şi noi aveam o echipă puternică. Eu personal am prins foarte multă încredere de la meciul acela şi am simţit că putem să ne batem cu oricine. Acum că avem un lot complet cred că avem şanse. Sper să fie stadioanele pline, sunt mulţi români acolo şi sperăm să ne împingă de la spate. Asta va fi un plus pentru noi. Eu ştiu că avem o echipă puternică şi că vom da totul pe teren. Nu ştim care vor fi rezultatele dar ştim că vom da totul pe teren. Pentru toţi jucătorii cred că poate fi o rampă de lansare în fotbalul mondial, dar noi ne gândim să jucăm cât mai bine pentru echipă, să ajutăm echipa cât mai mult', a mai spus Paşcanu.

Şapte dintre cei 23 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi pentru Campionatul European, Vlad Dragomir, Adrian Petre, Andrei Ivan, Cristi Manea, Alexandru Paşcanu, Radu Boboc şi Florin Ştefan au efectuat joi vizita medicală la Ponderas Academic Hospital. Selecţionata U21 României va debuta în Grupa C a turneului final pe 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), pe 21 iunie vor înfrunta Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00). Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în 5 oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe ale CE se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel