Fota a explodat după înregistrarea difuzată la Antena 3

Iulian Fota a reacționat după ce Antena 3 a prezentat o înregistrare despre industria armamentului care a fost făcută în biroul generalului Gelu Drăjneanu, la acel moment şef al DGIPI. În discuţie a fost menționat numele lui Mircea Băsescu, dar și al lui Iulian Fota, consilierul pe securitate națională al lui Traian Băsescu.

"In acest moment, la Antena 3 este rostogolit numele meu intr-un scenariu denigrator, pe care l-au mai incercat si in toamna lui 2009. Fac din nou precizarile pe care le-am mai oferit si in trecut opiniei publice din Romania. Nu am avut niciodata nici o legatura de afaceri, nici cu domnul Cazacu, nici cu domnul Garbacea. Niciodata nu am intermediat acestor domni vreun contact sau orice altceva pe linga cineva de la Cotroceni. Niciodata nu am fost la presedintele Traian Basescu cu un subiect legat de acest scenariu, din care nu am facut niciodata parte. Tot ce s-a spus despre mine, in aceasta seara, la Antena 3, in acest context sunt minciuni.

[citeste si]

In plus, in aceasta seara s-a mai spus o mare minciuna despre mine. Niciodata nu am participat la protestele din Piata Victoriei. Ca si anterioarele aprecieri la adresa mea reprezinta o minciuna sfruntata, marca Antena 3. Daca cei din studio sustin o cauza dreapta de ce au nevoie de minciuna ca sa-si argumenteze punctul de vedere?", a transmis Iulian Fota.

Numele lui Iulian Fota a fost pomenit pe înregistrarea difuzată de Antena 3.

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI Mircea Băsescu. Privatizarea industriei de armament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel