Fostul preşedinte american George W. Bush a fost anunţat telefonic de Barack Obama de moartea lui Bin Laden, duminică seara

obama-bush
obama-bush

Într-o declaraţie scrisă transmisă presei, Bush a afirmat că preşedintele Barack Obama i-a telefonat duminică seară pentru a-l anunţa în legătură cu uciderea liderului terorist.

Fostul preşedinte american George W. Bush a apreciat că anunţul privind uciderea lui Osama ben Laden reprezintă "o victorie pentru America", la aproape zece ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, relatează AFP.

"L-am felicitat pe el, dar şi pe bărbaţii şi femeile din forţele noastre armate şi din serviciile de informaţii, care şi-au dedicat viaţa acestei misiuni", a afirmat fostul preşedinte american.

"Această realizare extraordinară este o victorie pentru America, pentru popoarele doritoare de pace şi pentru toţi cei care şi-au pierdut pe cineva drag la 11 septembrie 2001", a apreciat Bush, care a declanşat campania din Afganistan pentru găsirea lui ben Laden, la o lună după atentatele de la World Trade Center şi Pentagon.

"Lupta împotriva terorii continuă, însă, în această seară, America a transmis un mesaj fără echivoc: va fi făcută dreptate, indiferent cât va dura acest lucru", a afirmat fostul preşedinte american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel