Gimnast maghiar, dublu medaliat olimpic, a murit de Covid. Era antivaccinist convins, dar totuși se vaccinase pentru copii - Video

Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollany, dublu medaliat olimpic, a murit, la vârsta de 51 de ani, din cauza Covid-19.

'Cu profundă tristeţe anunţăm moartea lui Szilveszter Csollany', au anunţat într-o declaraţie comună Federaţia Naţională de Gimnastică şi Comitetul Olimpic, subliniind un sportiv 'de excepţie'.

Fostul gimnast s-a îmbolnăvit de Covid la începutul lunii decembrie și a fost internat la un spital din Budapesta. Szilveszter Csollany se afla în stare gravă, având nevoie de asistenţă respiratorie.

Antivaccinist convins, a murit de Covid-19. Cum a ajuns să se vaccineze

Szilveszter Csollany a distribuit mai multe postări antivaccin pe pagina sa de Facebook. Inițial, nu a vrut să se vaccineze contra COVID-19, însă a trebuit să se vaccineze cu doza unică Janssen 'din cauza muncii sale cu copiii', a anunţat publicația Blikk la începutul lunii ianuarie 2022.

'Adio, campionule', a scris premierul Viktor Orban, într-un mesaj însoţit de o fotografie alb-negru. De asemenea, Zoltan Magyar, dublu campion olimpic la gimnastică, a deplâns 'o pierdere uriaşă, la o vârstă atât de tânără'.

VIDEO

Citește și: Actorul Bob Saget, cunoscut pentru rolul din serialul 'Casa plină', a murit 

Amintim faptul că și actorul american Bob Saget, cunoscut mai ales pentru rolul său din sitcomul din anii 1980-1990 Full House (Casa plină), a fost găsit mort, la începutul lunii ianuarie,  într-o cameră de hotel din Florida, a anunţat poliţia locală, notează AFP.

Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando "în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel" şi "bărbatul a fost identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului", a scris pe Twitter biroul şerifului comitatului Orange. "Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri", a precizat el.

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House.

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel