Fostul club al lui Ronaldo a RETROGRADAT pentru prima dată în istorie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Formația braziliană a evoluat în mod exclusiv în prima ligă a fotbalului brazilian.

Cruzeiro Belo Horizonte, unul dintre cluburile de tradiție braziliene, care l-a lansat pe Ronaldo, a retrogradat pentru prima dată în istoria sa, după ce a fost învins pe teren propriu în fața celor de la Palmerias, conform Agerpres.

După rezultatul nefavorabil, „alb-albaștrii" au provocat incidente, soldate cu cel puțin 30 de răniți, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Pentru a evita o retrogradare în premieră, Cruzeiro avea nevoie de o victorie în fața lui Palmerias și un eșec al lui Ceara în meciul cu Botafogo, care, de asemenea, nu s-a produs.

Violențe după meci

Fanii furioși ai brazilienilor au rupt scaune și le-au aruncat pe teren, în timp ce poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a-i liniști. După partidă, împrejurimile stadionului Mineirao au devenit și ele nesigure, având loc incidente.

Cruzeiro, fondat în 1921, este unul dintre cele mai titrate cluburi din Brazilia. Echipa a lansat mai mulți jucători de talie mondială, precum Tostao, campion mondial în 1970 și marcator a 245 de goluri, dar și Ronaldo, care a devenit „El Fenomeno" în Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel