Michael Cohen, fostul avocat al lui Trump, suspectat de fraude de 20 milioane de dolari

Mihai Ciobanu / 20 aug 2018 / 16:07 Salveaza PDF Comentarii
dolari
Descriere foto: dolari

Justiţia americană investighează dacă avocatul personal al preşedintelui Donald Trump a comis fraude bancare şi fiscale.

Justiţia americană investighează dacă Michael Cohen, avocatul personal al preşedintelui Donald Trump, a comis fraude bancare şi fiscale care se ridică la 20 milioane de dolari în cadrul unor împrumuturi obţinute de o societate familială, a relatat New York Times, citat luni de France Presse. Anchetatorii încearcă de asemenea să determine dacă Cohen a încălcat legea asupra finanţării campaniilor electorale sau alte legi când a cumpărat tăcerea unor femei care pretindeau că au avut relaţii cu Donald Trump, potrivit acestui articol publicat duminică noapte.

Când ar putea lansa procurorii acuzaţiile

Procurorii ar putea lansa acuzaţiile până la sfârşitul lunii, potrivit ziarului, care citează două persoane apropiate dosarului. O condamnare pentru fraudă fiscală sau bancară ar putea conduce la lungi pedepse de închisoare, ceea ce ar spori presiunea asupra lui Michael Cohen pentru a coopera cu procurorii. Avocatul a afişat de mult timp o loialitate statornică faţă de Donald Trump până de curând, când a început să se distanţeze de el. 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24