EXCLUSIV  Fomulare completate pe trotuar pentru vaccinarea anti-COVID-19. Val Vâlcu: Demența DEMENȚEI. E de noaptea minții

Poză publicată pe Facebook de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu
Poză publicată pe Facebook de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu

Persoanele programate la vaccinarea anti-COVID-19 în Sectorul 6 stau la cozi, în frig. Pe deasupra completează, pe garduri, pe jos, pe genunchi, formularul deja completat și online, la doar zero grade în termometre. Val Vâlcu a comentat situația. 

”E demența demenței, e ”formularul online se depune la etajul doi”, cu bătrâni în frig. E de noaptea minții” consideră jurnalistul Val Vâlcu. El a subliniat că ”Toate țin de proasta organizare a centrului de vaccinare. Dacă idioții de la Sectorul 6 mai vor să scrie toată lumea, încă o dată, de mână- probabil n-au venit cu pixuri, dau foi, pixuri, poate dau și COVID- măcar să le pună o masă de lemn. Dacă n-au o masă, să ceară de la vecinii de bloc! Ți-aduci masă de la tine de acasă, dacă nu ți-a dat Guvernul, Primăria, dacă nu ți-a oferit Boc, Iohannis, Voiculescu, ți-aduci masa de la tine de acasă! Nu-i ții pe bunicii ăia să-și completeze pe jos formularul, total inutil!”. 

La centrul de vaccinare din Sectorul 6, persoanele care au venit să se vaccineze anti-COVID stau pe trotuar, în frig, la 0 grade Celsius, așteptând să le vină rândul, în ciuda programărilor. Ei primesc formulare pe care să le completeze cu aceleași date pe care le-au completat și online. Le completează unde apucă, însă, pe genunchi, trotuar sau gard și, după completare, continuă să-și aștepte rândul în frig, pe stradă. 

În urmă cu o zi, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, scria, despre cozile formate: ”În acest moment s-a format o coadă de mărime medie si pentru că persoanele programate au sosit mai devreme, chiar si cu o oră și jumătate mai devreme față de ora programării. În ceea ce mă privește, mă bucură enorm dorința oamenilor de a se vaccina și că au încredere în soluțiile date de știință si nu se uită la prostiile debitate de antivaxeri și adepți ai teoriilor conspirației.”

*Articolul prezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel